Sommerhuset ved Mossø

 
Hytten ligger på en ca. 2000 m2 stor naturgrund incl strand, hvor dr er masser af plads hele vejen rundt om huset.
 
Foran ligger Vædebrovej, der trods det er en ret lille vej alligevel er ret trafikeret - og der stor trafik lige fra endda meget store landbrugsmaskine til kæmpe gruppe af cykelryttere. OG der er ingen beskyttelse mod vej for hverken hund eller børn.
 
 
 
 
Men samtidig er der også oftest læ på denne side hvorfor det er hyggeligt også at slappe af på denne side.
 
Stor grund mellem vand og på modsatte side skov og eng, men alligevel ligger man helt ugenert på grunden med terrasse på begge sider af huset, terrasse/bænkesæt med bord/bænk midt på grunden - for vinden kan betyde at man skal lede efter den bedste plads
 
 
 
Grundens højdepunkt er dog den store grund lige ned til Mossø. Foruden en lukket gårdhave med grill er det også en herlig solterrasse langs hele huset.
 
 
Siden 1960erne har der periodevis været badebro ved søen. Men dette er altid med forbehold, for ligeså naturligt det er at opsætte en badebro ligeså let ødelægges den ved stormvejr, ved isskrueningen og ved oversvømmelser. Broer kan derfor lide gevaldig overlast - og oftest smadres de fuldstændig når Mossø viser sig fra sin hårde side. Derfor har der gennem tiderne være mange forskellige versioner af broer, været lange perioder med bro efterfulgt af perioder med reparation og klargøring af næste bro.
 
 
Stranden er en dejlig sandstrand, og vandet udfra grundet er ideel for badning, for kajak- og kano sejlads eller bare i tur på vandcykel. Da der er meget lavvandet ved grunden er det også let a søsætte joller, men større både giver problemer og er ikke velegnet. Men selvom der er ret fladt helt ud til enden af sivene  bliver der herfra hurtigt dybt - endda meget dybt.