Sommerhuset ved Mossø

Udflugtsmål

 
• Der er 77 km til Legoland og forlystelses- og tropeland Lalandia i Billund - 1 time i bil,
Legoland kræver nok ikke nærmere omtale - fantastisk forlystelsespark, men også i særklasse smuk. Lalandia er bare et sted med utal af aktivitetsmuligheder, bl.a fantastisk badeland.

• Der er 56 km til Vikinge monumentet Jellingstenene (Unesco) og 95 km til Christiansfeld (Unesco) og til Givskud Dyrepart.
Runestene i Jelling er "Danmarks fødsel", og ikke langt herfra har Gudenåen sit udspring. Christiansfeld også Unesco - og her skal Honningkager smages.
 
Givskud Dyrepark er specielt, da hovedparten af turen i parken foregår ved at køre i egen bil.
 
 
• Der er 75 - 80 km til Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark, Ree Park - Ebeltoft Safaripark, Fregatten Jylland og Gl. Estrup på Djursland. Der er 92 km til Grenå og Kattegatcentret.
Alle attraktioner på Djursland, som let når ad motorvej. Tre dyreparker: Skandinavisk Dyrepark med dyr fra Skandinavien, Ree Park som mere klassisk Zoo med flotte anlæg og Kattegatcentret med fiskelivet i Kattegat. Gl. Estrup Slot er lavet til "det grønne museum" og dyrehold og grønt, og fregatten Jylland er den bevarede fregat, der bl.a var med til at vinde Slaget i 1864 ved Helgoland. Endelig er Djurs Sommerland bare det største, når man snakker forlystelsespark


• Der er 61 km til Regnskoven i Randers - 43 min i bil.
Særdeles flot regnskov midt i Danmark, enestående opbygning, og så er der kommet flot udeanlæg også med dyr og god legeplads.

• Der er 240 km til Skagen med Grenen - 2,5 time i bil, 183 km til Fårup Sommerland.
Skagen er bare et fantastisk sted og et sted man kan se igen og igen og igen. Ikoniske bygninger ved havnen, og lækker mad (fisk). Men meget mere i dette område med så mange feriegæster, hvor Løkken, Blokhus, Hirtshals, hvor Nordsømuseet med dyrene i Nordsøen findes. bare er værd at besøge. Fårup sommerland minder om Djurs sommerland - og alligevel anderledes.
 
På vej til Skagen passeres Aalborg, hvor Allborg Zoo er et besøg værd. Syd for Aalborg ligger "Den Kolde Krig - Museet Regan, der netop er åbnet og fortæller en fantastisk historie om Danmark  under den kolde krig.
 
På den anden side - på øen Mors er Danmarks vel nok smukkeste Blomsterpark Jesperhus , og ikke langt herfra ligger frilands museet Hjerl Hede.
 

• Der er 137 km til Hvide Sande og vestkysten, 170 km til Blåvand og Tirpitz museumet, 145 km til Vadehavet (Unesco) og 130 km til Ribe, Danmarks ældste by.
Vestkysten i Danmark er et kapitel for sig  og er en enestående naturoplevelse lige fra Højer til Skagen. Ved Varde ligger Museet Tirpitz, kåret som en af verdens smukkeste museer (og ikke uden grund). Fantastisk udstilling om vesterhavet der bare skal opleves, og utrolig udstilling om rav. Men Vadehavet og museerne ved Ribe om Vikingerne samt selve Ribe er bare et besøg værd

• Der er 153 km til dansk/tyske grænse, 1 time og 42 min i bil, og 165 km til Danfoss Universe i Nordborg

• Der er 125 km til Odense og H. C. Andersens hus hvor også Odense Zoo er, og herfra er der kun kort vej til Egeskov Slot på Midtfyn.
Herfra er der også kort til Sydfyn og Langeland, der bare er smukt

• Der er 143 km til København via Århus - ca. 3 timer i bil/færge

• Der er 287 km til København via Fyn - ca. 3 timer i bil