Sommerhuset ved Mossø

Huset er et klassik rustik dansk træ-sommerhus, dog ekstra isoleret og med centralvarme (oliefyr). Huset er på 100 m² fordelt på to stuer, køkken, fire værelser, to badeværelser og en gang. Huset ligge på en godt 2.000 m² grund med direkte adgang til Mossø, Jyllands største sø og adgang til Danmarks største vandsystem: Gudenåen.
 
 
Mod vejsiden er der entre, badeværelser - begge med bruser, samt tre af soveværelserne.
 
Ses huset fra søsiden er der her de store stuer med udsigten, der via de store vinduer kan nydes selv i dårligt vejr. Ligeledes er der udsigt fra køkken, det ene værelse og endelig er der lukket og ugenert gårdhave med grill plads. Langs huset foran køkken og stuerne er der træ terrasse.
 
 
Om aftenen er der fra grunden og stuerne en sjælden smuk solnedgang over Mossø - og farverig selv når der er lidt skyet, men selvfølgelig også dage den ikke kan ses.
 
Solnedgang
 
Udenomsarealerne giver rig mulighed for udfoldelse på den 2000 m2 store grund, hvor der er fem terrasser, træer og en stor plæne.
ude
 
 
Foran huset er der træ terrasse med udsigt direkte over Mossø.
  
Hytten ligger midt på den store grund med udhuset/depotet til venstre
 
Husets store plæne åbner op for meget aktivitet.
 
 
Men skønnest er den enestående udsigt over Mossø. Solgården mellem huset og depotrummet er flisebelagt, og væggene til tre sider skaber læ.